2011. július 25., hétfő

Olympus FE-170 fényképező (ritkaság!!!) 1FT NMÁ!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy szép állapotú megkímélt Olympus FE-170 digitális fényképezőgép eredeti dobozában és az összes gyári tartozékával együtt!
Ennek a gépnek már bővített (és magyar) a menüje és van benne magyar nyelvű súgó is az egyéni beállításokhoz!
Ez a típus sehol sem beszerezhető mert a rutinos kirándulók kedvence a profi képstabilizátor, a nagy vaku és a két elemes kis fogyasztás miatt!
A csomag tartalma:
Doboz tartalma:
Fényképezőgép
Hordozószíj
USB kábel (számítógéphez)
A/V kábel (TV-hez)
Kezelési útmutató (magyar)
Kezelési útmutató (többnyelvű)
Szoftver CD-ROM (Olympus Master)
Garanciapapírok (szériaszámmal)
És mivel nem mindenki profi fényképész ezért akkor pár szóban röviden a gépről és a tudásáról:
A gép legfőbb erőssége a képstabilizátor mert szinte lehetetlen vele elmosódott vagy bemozdult képet csinálni! A másik nagy erőssége a vakuja mert ezzel nemcsak félhomályban hanem teljesen sötétben is jó képeket készíthetünk ami a legtöbb gépről nem mondható el! Ezeket biztos sokan nem hiszik de attól még így van! Annyira jól eltalált gép hogy "; auto"; üzemmódban a 3 éves kisgyerektől a 90 éves nagymamáig bárkinek odaadhatjuk mert csak a gombot kell lenyomni és máris kész a jó kép! Ezzel a géppelráadásul videót is készíthetünk egészen a memóriakapacitás végéig! És van benne időzített önkioldó is ha esetleg egyedül vagyunk és saját magunkat akarjuk messzebről lefényképezni! A gépnek van saját memóriája is amire alapból 60 kép fér (4. kép) tehát ha elfogy a memóriakártyán (XD kártya kell bele) ahely akkor is még tudunk jópár képet csinálni! Írhatnék még róla sokmindent mert elég nagytudású kis gép de inkább nézzen mindenki utána a neten!  
Azért itt egy rövid részlet erről a gépről egyenesen az Olympus oldaláról:
Az Olympus mindenki számára elérhetővé teszi a digitális fotózás nyújtotta élményt és szabadságot. Nem kell szakértőnek lenni, vagy számítógéppel rendelkezni, ahhoz hogy a 6. 0 millió pixeles FE-170 fényképezőgéppel minőségi fotókat nyomtassunk. Az “ egy gomb, egy funkció” működési elv, a képernyőn megjelenő súgó funkció, mely könnyen értelmezhető magyarázatokkal szolgál a fényképezőgép beállításaihoz, mind a jó fotók egyszerű készítését szolgálja. A papírképek kinyomtathatóak akár otthoni nyomtatón,   számítógép nélkül, akár fotólaborban. A fényképezőgép nagy felbontóképességének köszönhetően, a nagy méretben nyomtatott képeknek is élvezhető minőséget biztosít.  A modell elegáns megjelenésű,  a hátoldalt pedig, tiszta, és világos, 6. 4cm átmérőjű LCD kijelző ékesíti, mely lehetővé teszi  a képek egyszerű megkomponálását, és a végeredmény azonnali megjelenítését. A sokoldalúságot tovább növeli az FE-170 modellhez opcionálisan beszerezhető vízálló tok, amely a vízi sportok szerelmeseinek örömére szolgál majd.
Nincs minimálár!!!
A lejárat végén a legmagasabb licit a nyerő!
Villámár esetén 24 órán belül postázom (az utalás megérkezésétől számítva)
Ha bármilyen kérdésed lenne inkább a vásárlás vagy licitálás előtt kérdezz és igyekszem minél előbb válaszolni rá!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-12 16:00
. Olympus FE-170 fényképező (ritkaság!!!) 1FT NMÁ!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése