2011. július 29., péntek

Disney Micimackós 4in1 bébitaxi - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült visszáru, vagy csak megmaradt! A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Disney Micimackós 4in1 bébitaxi. Funkciói: babahinta, bébitaxi tolókarral, járássegítő, lábbal hajtható kisautó.
Babahinta: míg kicsi a gyermek, addig ha az aljára szereljük a baba hintát, akkor hintáztatható.
Bébitaxi: állítható magasságú tolókarral.
Járássegítő: ha leszereljük a támlát és körbe a kapaszkodót, és felrakjuk a képen látható másik támlát, akkor járássegítőként használható!
Lábbal hajtható kisautó: végül egy kis autót kapunk!
A figurák funkciói: a tetején lévő napocskát megnyomva dudál. Felette található egy húzogatós játék. Az ülőke előtt is vannak játékok. A csacsi és a tigris egy hinta, ami csipog, ha elbillentjük. Óra, forgó henger, babatükör is található rajta. A pillangót megnyomva több dallamot játszik. Ha a méhecskét nyomjuk meg, zümmögő hangot ad. Az elején több figura található. A Micimackó egy fa tetején ül, ha megnyomjuk, akkor Tigris előbújik. A farönköt ha megnyomjuk, Malacka mozog és zenél....
Ülőkéje felnyitható és tárolóként használható. 12-36 hónapos kortól ajánlott, de szerintem sokkal hamarabb is használható már!
Hibája, hogy az egyik kerékpár kitörött, de ez egy nagyobb fejű csavarral könnyedén vissza rögzíthető. Az egyik lábtartója is letörött, de enélkül is tökéletesen használható, hiszen a másik lábtartó felhajtható, észre sem lehet venni, ha nem rakjuk vissza a hiányt! Az egyik oldalán van egy repedés! A játék teljesen új!!!
Mindezeket szerintem egy ügyes apuka javítani tudja és a végeredmény egy szuper, sok funkciós kedvenc játék lehet!! Doboza sérült!
Kérlek a leírtak figyelembevételével licitáljál, mert garancia nélküli termék!!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! Garancia nélküli termék!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 21:44
. Disney Micimackós 4in1 bébitaxi - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése